The Shadows ‎– Silver Album
Gatunek: Pop
Rodzaj płyty winylowej: LP
Rozmiar: 12``

stan okładki: VG+ (lekkie otarcia brzegów)
stan płyty: VG (drobne rysy nie wpływające na odtwarzanie utworów)

( System oceniania płyt na )

Wydanie: Tellydisc ‎– TELLY 22

Cena: 25,00 zł
Więcej informacji
A1 Theme From "The Deerhunter"
A2 Mozart Forte
A3 Chi Mai (Theme From "The Life And Times Of David Lloyd George")
A4 Classical Gas
A5 Chariots Of Fire
A6 Don't Cry For Me Argentina
B1 Memory
B2 Just The Way You Are
B3 Up Where We Belong
B4 The Third Man
B5 You Don't Have To Say You Love Me
B6 Equinoxe (Part V)
C1 Shadoogie
C2 Queen Of Hearts
C3 Walk Don't Run
C4    Hats Off To Wally
C5 Diamonds
C6 Time Is Tight
D1 Albatross
D2 One Day I'll Fly Away
D3 Going Home (Theme From "Local Hero")
D4 Africa
D5 Whiter Shade Of Pale
D6 If You Leave Me Now
D7 Imagine/Woman