Frank Sinatra ‎– In The Wee Small Hours

stan okładki: EX
stan płyty: EX

( System oceniania płyt na )

Wydanie: Capitol Records ‎– W-581

Cena: 60,00 zł
chwilowo brak towaru
Więcej informacji
A1 In The Wee Small Hours Of The Mornin 3:00
A2 Mood Indigo 3:30
A3 Glad To Be Unhappy 2:35
A4 I Get Along Without You Very Well 3:42
A5 Deep In A Dream 2:49
A6 I See Your Face Before Me 3:24
A7 Can't We Be Friends? 2:48
A8 When Your Lover Has Gone 3:10
B1 What Is This Thing Called Love? 2:35
B2 Last Night When We Were Young 3:17
B3 I'll Be Around 2:59
B4 Ill Wind 3:46
B5 It Never Entered My Mind 2:42
B6 Dancing On The Ceiling 2:57
B7 I'll Never Be The Same 3:05
B8 This Love Of Mine 3:35