-15% -15%
Ennio Morricone ‎– Symphony For Richard III

Ennio Morricone ‎– Wolf

Gatunek Stage Screen
Rodzaj płyty winylowej LP
Dostępność Od reki
102,85 zł
121,00 zł
Zniżka 15%
Towar dostępny

Opis produktu

A1 Wolf And Love 3:32
A2 The Barn 1:59
A3 The Dream And The Dear 9:15
A4 The Moon 5:28
A5 Laura Goes To Join Wolf 2:20
A6 Laura And Wolf United 1:24
A7 First Transition 1:28
A8 The Howl And The City 3:21
A9 Animals And Encounters 4:37
B1 Laura Transformed 3:36
B2 Wolf 2:48
B3 Second Transition 1:17
B4 Will's Final Goodbye 1:31
B5 Chase 5:44
B6 Confirmed Doubts 3:41
B7 The Talisman 3:27
B8 Third Transition 0:57
B9 A Shock For Laura 2:43
B10 Laura And Will 2:26
B11 Laura 2:37

stan okładki: MINT

stan płyty: MINT

(System oceniania płyt według skali ocen Record Collector's Grading System)

Wydanie: Music On Vinyl ‎– MOVATM107