Tom Jones ‎– The Body And Soul Of Tom Jones

stan okładki: VG+

stan płyty: VG+

(System oceniania płyt na 

Wydanie: Parrot ‎– XPAS 71060

Cena: 45,00 zł
chwilowo brak towaru
Więcej informacji
A1 Runnin' Bear 3:48
A2 Ain't No Sunshine When She's Gone 2:37
A3 (If Loving You Is Wrong) I Don't Want To Be Right 3:25
A4 Since I Loved You Last 3:18
A5 Lean On Me 4:03
B1 Letter To Lucille 3:15
B2 Today I Started Loving You Again 3:11
B3 I'll Share My World With You 2:55
B4 I Still Love You Enough (To Love You All Over Again) 3:11
B5 Ballad Of Billie Joe 3:58