Tina Turner ‎– Tina Live In Europe
Gatunek: Pop
Rodzaj płyty winylowej: LP
Rozmiar: 12``
Dostępność: Od ręki

stan okładki: VG+ 

stan płyty: EX 

(System oceniania płyt na www.plytygramofonowe.pl)

wydanie: Polskie Nagrania Muza ‎– SX 2759-61

Cena: 75,00 zł
Więcej informacji
A1 What You Get Is What You See 5:02
A2 Break Every Rule 4:27
A3 I Can't Stand The Rain 3:21
A4 Two People 4:22
B1 Typical Male 3:55
B2 Better Be Good To Me 6:27
B3 Addicted To Love 5:10
C1 Private Dancer 5:35
C2 We Don't Need Another Hero (Thunderdome) 4:35
C3 What's Love Got To Do With It 5:25
C4 Let's Stay Together 4:50
D1 Show Some Respect 2:52
D2 Land Of A Thousand Dances 2:59
D3 In The Midnight Hour 3:24
D4 634 - 5789 2:54
D5 A Change Is Gonna Come 6:38
E1 Tearing Us Apart 4:13
E2 Proud Mary 4:40
E3 Help 4:56
E4 Tonight 3:14
F1 Let's Dance 3:14
F2 It's Only Love 3:31
F3 Nutbush City Limits 3:23
F4 Paradise Is Here 5:33