Diana Ross ‎– Diana Ross

stan okładki: VG+

stan płyty: VG

(System oceniania płyt na www.plytygramofonowe.pl) 

Wydanie: Балкантон ‎– BTA 12063

Cena: 25,00 zł
chwilowo brak towaru
Więcej informacji
A1 Reach Out And Touch Somebody's Hand
A2 Ain't Mountain High Enough
A3 Touch Me In The Morning
A4 Theme From "Mahogany" (Do You Know Where You're Going)
A5 All Night Lover
B1 Upside Down
B2 Endless Love
B3 Last Time I Saw Him
B4 I Thought It Took A Little Time But Today I Feel In Love
B5 It's My Turn