The Crusaders With B.B. King & The Royal Philharmonic Orchestra ‎– Royal Jam

stan okładki: VG+

stan płyty: VG+

(System oceniania płyt na

Wydanie: MCA Records ‎– MCA 2-8017

Cena: 85,00 zł
chwilowo brak towaru
Więcej informacji
A1 Overture (I'm So Glad I'm Standing Here Today) 3:30
A2 One Day I'll Fly Away 5:37
A3 Fly With Wings Of Love 8:36
B1 Burnin' Up The Carnival 5:36
B2 Last Call 7:48
C1 The Thrill Is Gone 4:58
C2 Better Not Look Down 5:33
C3 Hold On 4:07
D1 Street Life 6:47
D2 I Just Can't Leave Your Love Alone 3:03
D3 Never Make A Move Too Soon 3:41