Count Basie ‎– Basie Jazz

Count Basie ‎– Basie Jazz

  • Gatunek Jazz
  • Rodzaj płyty winylowej LP
  • Dostępność Od reki
80,00 zł
Towar dostępny

Opis produktu

A1 Jive At Five 3:09
A2 Be My Guest 3:03
A3 No Name 3:08
A4 Blues For The Count & Oscar 3:09
A5 Redhead 2:51
A6 Every Tub 2:50
A7 No Name [Alternate Take] 3:10
B1 Goin' To Chicago 3:22
B2 Sent For You Yesterday & Here You Come Today 3:13
B3 Bread 2:52
B4 There's A Small Hotel 3:33
B5 Tippin' On The Q. T. 3:02
B6 Blee Blop Blues 3:03
B7 Tippin' On The Q. T. [Alternate Take] 3:11

stan okładki: MINT

stan płyty: MINT

(System oceniania płyt według skali ocen Record Collector's Grading System)

Wydanie: WaxTime ‎– 772030