Elvis Costello And The Attractions ‎– Get Happy

Elvis Costello And The Attractions ‎– Get Happy

Gatunek Rock
Rozmiar 12''
Rodzaj płyty winylowej LP
Dostępność Od reki
35,00 zł
Towar dostępny

Opis produktu

A1 Love For Tender 1:58
A2 Opportunity 3:10
A3 The Imposter 1:56
A4 Secondary Modern 1:58
A5 King Horse 2:57
A6 Possession 2:00
A7 Man Called Uncle 2:17
A8 Clowntime Is Over 2:58
A9 New Amsterdam 2:10
A10 High Fidelity 2:27
B1 I Can't Stand Up For Falling Down 2:05
B2 Black And White World 1:54
B3 5ive Gears In Reverse 2:30
B4 B Movie 2:04
B5 Motel Matches 2:29
B6 Human Touch 2:28
B7 Beaten To The Punch 1:47
B8 Temptation 2:32
B9 I Stand Accused 2:19
B10 Riot Act 3:36

stan okładki: VG

stan płyty: VG

(System oceniania płyt na www.plytygramofonowe.pl)

Wydanie: Columbia ‎– JC 36347