Various - Disney Music from Peter Pan

Various - Disney Music from Peter Pan

Wydanie Walt Disney Records - D002272001
Nośnik Vinyl
Gatunek Children’s
Gatunek Stage Screen
Stan Nowy
Stan płyty Mint
Stan okładki Mint
Dostępność 72h
Styl Soundtrack
98,40 zł
Towar dostępny

Opis produktu

Lista utworów:

  1. A1 | Main Title (The Second Star to the Right)/All This Happened Before
  2. A2 | On the Rooftop/What's a Kiss/Perturbed Pixie
  3. A3 | You Can Fly! You Can Fly! You Can Fly!
  4. A4 | A Pirate's Life
  5. A5 | Blast That Peter Pan/A Pirate's Life (Reprise)
  6. A6 | The Legend of the Croc/Double the Powder and Shorten the Fuse/Follow Tinker Bell
  7. A7 | Following the Leader
  8. B1 | Hide and Sneak/No Let 'em Go
  9. B2 | Plotting a Pixie's Plight
  10. B3 | What Made the Red Man Red/Tinknapped
  11. B4 | Rumor Has It/Hangman's Tree
  12. B5 | Your Mother and Mine
  13. B6 | Captain Hook Never Breaks A Promise/The Elegant Captain Hook/A Little Surprise/Oh Tink/The Pen or the Plank
  14. B7 | No Splash/Take That/I'm a Codfish!/Crocbait/The Hero of Neverland
  15. B8 | Home Again/Mermaids, Pirates, and Indians/Finale (You Can Fly! You Can Fly! You Can Fly!)


stan okładki: Mint

stan płyty: Mint

(System oceniania płyt według skali ocen Record Collector's Grading System)

Wydanie: Walt Disney Records - D002272001